» gastronomia

20 feb. 13
Fotogaleria: L'streaming de Matarranya a la Cassola

Fotogaleria: L’streaming de Matarranya a la Cassola

Una activitat per a promocionar la gastronomia del territori

20 feb. 13
Fotogaleria: Les activitats paral·leles del Matarranya a la Cassola

Fotogaleria: Les activitats paral·leles del Matarranya a la Cassola

Una activitat per a promocionar la gastronomia del territori

20 feb. 13
La Torre del Visco, present en el reconegut llibre 'Ànima Mediterrània' de Knöller i Mollà

La Torre del Visco, present en el reconegut llibre ‘Ànima Mediterrània’ de Knöller i Mollà

El ‘Best Cook of the Year’ té un capítol dedicat al Relais Chateaux. Els autors consideren l’establiment com “tios del llibre”

18 feb. 13
La cuina del territori s'obre enfora amb el 'Matarranya a la Cassola'

La cuina del territori s’obre enfora amb el ‘Matarranya a la Cassola’

La Font del Miro acull este dimarts un taller de cuina sobre receptes de la terra obert als cuiners del territori, Saragossa, Bilbao i Barcelona

09 feb. 13
Bernd Knöller i Xavier Mollà ens porten l'obra 'Ànima Mediterrània', finalista al 'Best Cook of the Year'

Bernd Knöller i Xavier Mollà ens porten l’obra ‘Ànima Mediterrània’, finalista al ‘Best Cook of the Year’

El cuiner i el fotògraf van estar per la Llibreria Serret de Vall-de-roures i pel Relais Chateaux Hotel Torre del Visco

Portada del Setmanari

"L'entrada del Rei Ferran obri els actes centrals de les Converses de Morella"

Portada del Matarranya

El Dia de la Comarca i la visita de Suárez, a la portada d'octubre

Cercar per paraules »

Cercar per mesos »

  • Rep totes les notícies al teu correu electrònic.