» gastronomia

16 juny 13
El millor formatge d'Aragó es fa a La Freixneda

El millor formatge d’Aragó es fa a La Freixneda

El formatge ‘Estrel’ Freixneda de Cabra de José Ramón Mata ha guanyat el primer premi al III Tast de Formatges de Biescas

13 juny 13
Bellmunt ja està preparat per albergar la primera fira de la trufa d'estiu

Bellmunt ja està preparat per albergar la primera fira de la trufa d’estiu

El municipi del Mesquí acollirà xarrades tècniques, 18 estands dedicats al món de la trufa, esmorzars amb trufa i show cooking a càrrec de xefs del territori

06 juny 13
Morella presenta la V edició de les jornades "Anem de Tapes"

Morella presenta la V edició de les jornades “Anem de Tapes”

Nou bars i tretze restaurants oferiran els millors productes locals en petits mossos i a preus reduïts

. Més notícies de gastronomia

06 juny 13
El Matarranya reinventa els seus plats més tradicionals

El Matarranya reinventa els seus plats més tradicionals

Comença la segona part del projecte gastronòmic ‘Matarranya a la cassola’, on els restauradors del territori han fet una interpretació de les receptes típiques

05 juny 13

Aquest dijous es presenta la nova edició de l’Anem de Tapes

Amb la participació dels bars i restaurants de la ciutat de Morella, arribant a la cinquena edició

Portada del Setmanari

"Morella estrena Planta d'Inerts"

Portada del Matarranya

El Dia de la Comarca i la visita de Suárez, a la portada d'octubre

Cercar per paraules »

Cercar per mesos »

  • Rep totes les notícies al teu correu electrònic.