» gastronomia

06 juny 13
El Matarranya reinventa els seus plats més tradicionals

El Matarranya reinventa els seus plats més tradicionals

Comença la segona part del projecte gastronòmic ‘Matarranya a la cassola’, on els restauradors del territori han fet una interpretació de les receptes típiques

05 juny 13

Aquest dijous es presenta la nova edició de l’Anem de Tapes

Amb la participació dels bars i restaurants de la ciutat de Morella, arribant a la cinquena edició

24 maig 13
Ares del Maestrat organitza en juny les primeres jornades de Cuina del Pastor

Ares del Maestrat organitza en juny les primeres jornades de Cuina del Pastor

Complementaran el cap de setmana dels gossos de rabera

. Tema: agenda

25 abr. 13
La pastisseria dolça i les mousse posen punt i final al curs de rebosteria del Matarranya

La pastisseria dolça i les mousse posen punt i final al curs de rebosteria del Matarranya

La Comarca del Matarranya ha ofert un grapat de tallers a tots els pastissers i forners del territori per a ampliar els coneixements en matèria de dolços i salats i posar-los en pràctica al seu negoci

19 abr. 13
Morella presenta els seus productes i gastronomia en el “Tast del Territori” de Vinaròs i davant de bloggers de Saborea Espanya

Morella presenta els seus productes i gastronomia en el “Tast del Territori” de Vinaròs i davant de bloggers de Saborea Espanya

Morella dóna a conéixer la nova marca de qualitat “Productes Morella” al Mercat de Vinaròs

. Més notícies de Vinaròs

Portada del Setmanari

"L'entrada del Rei Ferran obri els actes centrals de les Converses de Morella"

Portada del Matarranya

El Dia de la Comarca i la visita de Suárez, a la portada d'octubre

Cercar per paraules »

Cercar per mesos »

  • Rep totes les notícies al teu correu electrònic.