Gastronomia
Notícies per tema
El 9 de març és el Dia de la “tortilla” de pataca
Una de les més famoses que es fan als Ports és la de Xiva
Premis a les millors propostes de Carnaval de Tapa en Tapa
Els comensals van ser els encarregats de valorar les creacions dels 15 establiments que van participar en aquesta proposta impulsada per Turisme Vinaròs
Vinaròs al Fòrum de Treball de Saborea España
La trobada va servir per fer un balanç de les accions de promoció realitzades durant el 2023 i el seu impacte aconseguit, a més de presentar noves propostes
La trufa protagonista al CDT Morella-Els Ports
Continua l'oferta formativa al Centre de Turisme Morella-Els Ports ubicat a la Fàbrica Giner, esta setmana el curs s'ha dedicat al maneig de la tòfona
XX Mostra de la Tòfona Negra de l’Alt Maestrat a Culla
La Diputació de Castelló destaca el valor de la tòfona negra com a generador de riquesa a l'interior de la província
Benassal acull una degustació de productes de proximitat
La iniciativa va tractar sobre els valors agrícoles i la innovació tecnològica en el terme de Benassal
XVI Jornades de la Cuina de la Galera de Vinaròs
La ciutat encetarà el nou calendari gastronòmic amb el millor producte marítim de la llotja com a principal protagonista
Taller per aprendre la cuina de tòfona
Carlos Gutiérrez del restaurant Casa Roque ens ensenya com cuinar la tòfona i tots els seus secrets
Carnaval, Tapa en Tapa
Després de la bona acollida aconseguida l’any passat torna aquesta proposta gastronòmica amb la voluntat d’ajudar a dinamitzar l’economia local
Èxit de les novetats de la Festa de la Carxofa de Benicarló
El Mercat Gastronòmic i la Fira de Productes de Proximitat han rebut la visita de milers de visitants durant tot el cap de setmana, amb més de 40.000 racions venudes
Vinaròs, present a Madrid Fusión, una de les principals fires gastronòmiques del món
La ciutat dona a conèixer la cuina local i els productes de proximitat, a través de la marca Saborea Vinaròs
Comencen les Jornades gastronòmiques de la trufa
La 21 edició té programats tallers, visites guiades i menús especials amb la participació de 8 restaurants
Les carxofes de Benicarló a València
Escultures de carxofes han viatjat fins a l'estació Nord de València per promocionar la Festa de la Carxofa
Benicarló s’omplirà de sabors, colors i cultura al voltant de la carxofa
Els dies 27 i 28 de gener, Benicarló viurà una experiència gastronòmica única amb el Mercat Gastronòmic de la Festa de la Carxofa
Joves promeses de la cuina
El jove cuiner morellà, Pau Prats, opte al Premi Promeses de l'alta cuina 2024 de l'escola Le Cordon Bleu de Madrid
Mar Blava i Can Bolo guanyen el Concurs dels Pinxos de la Carxofa
El XIII Concurs de Pinxos de la Carxofa de Benicarló ha reconegut, un any més, el treball dels bars, restaurants i cafeteries
15 participants pel Concurs del Pinxo de la Carxofa de Benicarló
Els xefs Avelino Ramón, del Daluan de Morella, Jeroni Castell, de Les Moles, i Miguel Barrera, de Cal Paradís decidiran el pinxo guanyador
La XXXI Festa de la Carxofa reconéix el treball de José Antonio Marzá i Maria Caldés
El matrimoni benicarlando compta amb una llarga trajectòria vinculada a l’explotació agrícola i ha dedicat la seua vida a gestionar les terres de la família.
Diputació suma 28 empreses certificades amb la marca Castelló Ruta de Sabor
Amb les noves incorporacions, esta marca conjumina a 472 empreses i entitats de la província
“Ens hem marcat l’objectiu que el sabor a Castelló es deguste tot l’any i més enllà del nostre territori”
Marta Barrachina reafirma l'aposta de Diputació per reforçar la marca Castelló Ruta de Sabor
Mesón del Pastor, Daluan i Vinatea, 12 anys sent “estrella Michelín de plata”
Els tres restaurants són reconeguts de nou amb el BIB Gourmand, fent de Morella un referent gastronòmic
La Festa de la Carxofa estrenarà nou format després de més de 30 anys
La Demostració Gastronòmica passarà a ser un mercat gastronòmic que s’allargarà durant tot el cap de setmana
El “Forn dels sabers” de Forcall ensenya a fer sopa i croquetes forcallanes
Un autèntic plat casolà ple de sabors i del qual hi aprofitem absolutament tot
Forcall continua en els tallers dins el projecte ‘forn dels sabers’
La localitat manté així actiu el forn més antic d'Europa, datat de 1246
Vinatea, al número 37 del rànquing elaborat pel crític gastronòmic Santos Ruiz
L’establiment compta amb grans reconeixements com Bib Gourmand de Michelin o el segell de Repsol
El CdT aposta pel producte de proximitat, ara amb el safrà
La darrera proposta del Centre de Turisme ha sigut de la mà del xef de la zona Rubén Miralles amb plats salats i dolços
Presenten les XXIX Jornades de la Cuina dels Arrossos
La proposta gastronòmica de Vinaròs torna del 13 al 26 de novembre per oferir menús innovadors i creatius per sorprendre als comensals
Els formatges de Catí entre els millors del món
El formatge Tronchón de llet de cabra i la varietat amb romer han rebut dues medalles de plata al Campionat World Cheese Awards
Es constitueix la Comissió de la Festa de la Carxofa
La comissió estarà formada per l'Ajuntament, el Consell Regulador de la DO Carxofa de Benicarló, Benihort i l'associació Restauració Benicarló
Els dolços protagonitzen un curs a la Fàbrica Giner
El CdT de Morella ha reunit a professionals que volien millorar la seva formació en el món de la pastisseria, de la mà del xef Anay Bueno
Un mes de l’avellana molt participatiu a Benassal
La localitat de l'Alt Maestrat ha tancat el mes dedicat a l'avellana amb un mercat amb productes i empreses locals
Bona resposta a les jornades gastronòmiques d’Ares del Maestrat
La posada en funcionament del Moli Sòl de Costa i la confecció del coc va ser tot un èxit
Informadors turístics recorren l’Alt Maestrat
El famtrip ha inclòs experiències gastronòmiques, visites guiades i l'acostament a la cultura i a les tradicions del territori
Els dolços també són un reclam de l’Alt Maestrat
La recol·lecció de fruits secs, com ametles i avellanes, permet elaborar dolços típics que donen la volta al món
Segon Festival Gastronòmic Castelló Ruta del Sabor
Fins aquest diumenge la pèrgola del passeig de Colom de Vinaròs comptarà amb estrelles Michelin, sols Repsol, degustacions de productes, showcookings i música en directe
El tresor negre de la cuina
La trufa de l'Alt Maestrat s'ha convertit en un tresor per als restaurants i una delícia per als paladars
Cuina infantil amb l’avellana
Benassal organitza un taller de cuina infantil per donar a conéixer el fruit sec més preuat de la localitat
L’avellana, fruit de tardor
Una exposició dona a conéixer la importància socioeconòmica d’aquest fruit per a Benassal així com les seues varietats i utilització