Vall-de-roures

Masia l’Aragonés, Instalem i Fernando Alcober són premiats pel territori

Vall-de-roures, 10 de juliol de 2019
Les empreses reconegudes en esta VIII edició de la campanya. // JP

Les empreses reconegudes en esta VIII edició de la campanya. // JP

Durant la jornada final de la Campanya de promoció del comerç, dels productes i serveis se van reconéixer el compromís territorial, la trajectòria i la innovació

El Saló de plens de la Comarca del Matarranya va acollir el passat dilluns 8 de juliol la jornada final de la VIII edició de la Campanya de promoció del comerç, els productes i els serveis del Matarranya. Durant la mateixa es va fer lliurament dels reconeixements a les empreses del territori. Reconeixements que en esta edició van ser lliurats a Masia de l’Aragonés al Compromís Territorial, Fernando Alcober i Fills a la Trajectòria i Instalem a la Innovació.

Com a novetat, tal com va destacar la presidenta de l’Associació d’Empresaris de la Comarca del Matarranya, Marta Ferrás, “hem volgut que en este final de la campanya, a més de reconéixer a les empreses,es promocionaren els productes del territori. Per a això, hem comptat amb la presència d’un tallador professional de pernil i dos bodegues del nostre territori, Cooperativa del Campo San Pedro de Queretes i Bodegas Crial de Lledó, que ens han explicat les qualitats dels seus vins i els hem pogut catar“.

Amb el tast de vins i la demostració de tall de pernil es va tancar la jornada. // JP

Amb el tast de vins i la demostració de tall de pernil es va tancar la jornada. // JP

Sorteig dels premis
El mateix matí van ser sortejats a Ràdio Matarranya (107.7 FM) el sorteig dels quasi 90 regals aportats per les empreses participants en esta acció. La llista dels premis es pot trobar en la pàgina web www.empresariosmatarranya.com i en www.radiomatarranya.com.

Els agraciats hauran de passar per la seu de l’Associació d’Empresaris de la Comarca del Matarranya (c/ Tarragona, 3, de Vall-de-roures) per a recollir un val del premi obtingut amb el qual es recollirà el regal en l’establiment corresponent. La seu de l’associació empresarial està oberta de dilluns a divendres des de les 8 del matí fins a les 2. Per a qualsevol consulta també poden contactar en este horari en el telèfon 978 850 700.

Els premis que no hagen sigut recollits el dia 31 de juliol de 2019, seran sortejats de nou. Per a participar en el segon sorteig cal entregar en algun establiment participant les paperetes no premiades i emplenada amb les dades personals, abans del dia 1 d’agost de 2019. El segon sorteig serà emés aRàdio Matarranya, 107.7 FM o a radiomatarranya.com el 6 d’agost de 2019. A més, als agraciats en el segon se’ls avisarà personalment havent de passar igualment per la seu de l’Associació d’Empresaris de la Comarca del Matarranya a recollir el val del premi amb el qual ha d’acudir a l’establiment corresponent.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top