La Freixneda

Coneixem les nostres alcaldies: Frederic Fontanet

La Freixneda, 10 de juliol de 2019

Frederic Fontanet

Trajectòria
Frederic Fontanet va nàixer a Amposta i en un anyet ja vivia a La Freixneda. Sempre li va cridar el fet de poder fer coses pel poble, i vol demostrar que el que ha pogut fer a les associacions ho pot fer a nivell municipal i administratiu.

Com està La Freixneda actualment?
Segons Fontanet, el poble ha passat una època dolenta per una crispació política. Ara hi ha esperança, en ganes de col·laborar i fer coses. “La relació entre els consellers és molt més bona i fluida”.

Objectius de la legislatura
Recuperar tot el que s’ha perdut: enllumenat públic, parcs, camins i monuments històrics. Tornar a habilitar el que potser s’ha quedat estancat per crisi econòmica. Actualment, Frederic i el seu equip ja estan treballant en l’aigua i els nitrats per a fer una nova captació.

La primera actuació a emprendre
Una de la cosa en ment a curt termini és la fibra òptica i la modificació dels lavabos del col·legi. “Començarem per coses menudes que estan més deixades per a poder centrar-mos en obres més grans”, va explicar Fontanet.

Actuacions en l’àmbit comarcal
La Comarca del Matarranya ara es centre en donar servei i mos oblidem del problema real que tenim de la despoblació i comunicació de carreteres i connexions de fibra òptica. “Si mos esperem a que vinguen a fer-ho, ho faran a Vall-de-roures o a Beseit, però ni La Freixneda, ni Mont-roig, ni Arenys tindran fibra”, va sentenciar, “quan siguem tecnològicament dependents, vindrà la gent a instal·lar-se”.

L’entrevista a Frederic Fontanet

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top