Queretes

La consellera María Victoria Broto visita l’alberg juvenil de Queretes

Queretes, 9 de juliol de 2019
Els participants al campament de Queretes assisteixen a o taller de primers auxilis. // NDM

Els participants al campament de Queretes assisteixen a o taller de primers auxilis. // NDM

L’Institut Aragonés de la Joventut ha oferit un campament de ‘Rutes de BTT i aventura’ a la localitat

L’Institut Aragonés de la Joventut (IAJ) ha autoritzat per al mes de juliol un total de 258 campaments i colònies en territori aragonés als quals assistiran 17.102, 2.792 monitors, 258 directors i 928 persones de personal de suport.

La consellera de Ciutadania i Drets Socials, María Victoria Broto, ha fet un balanç de les dades corresponents al mes de juliol en la seua visita al campament ‘Rutes de BTT i aventura’ a Queretes del IAJ, que té com a seu l’alberg juvenil situat en l’antiga estació de tren. Ha estat acompanyada pel director gerent del IAJ, Adrián Gimeno.

A Terol, s’han registrat 40 activitats d’estiu: 19 colònies, 19 acampades fixes i 2 itinerants, amb un total de 3.281 menors, 562 monitors, 40 directors i 163 persones de suport.

Campament deQueretes
La consellera de Ciutadania i Drets Socials, María Victoria Broto, ha pogut veure de prop el campament ‘Rutes de BTT i aventura’ organitzat pel IAJ a Queretes i que té com a seu l’alberg juvenil situat en l’antiga estació de tren. En ell participen joves aragonesos de 14 i 17 anys que estan convivint amb altres procedents de Castilla La Mancha. Les activitats giren entorn dels esports de muntanya i a la BTT.

Els xics i xiques han participat en activitats esportives en la naturalesa com a rutes en BTT, orientació, supervivència, ruta a cavall, tallers de reciclatge de cautxú de cambres de bicicleta… L’objectiu és que els xavals adquirisquen habilitats socials promovent el respecte per la naturalesa i el coneixement de l’entorn, sempre participant en activitats on prevalga la cooperació.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top