La Vall del Tormo

Coneixem les nostres alcaldies: Raúl Bordás

La Vall del Tormo, 8 de juliol de 2019

Raúl Bordás

Trajectòria
Raúl Bordás és nascut a La Vall i dedicat a l’electricitat i fontaneria. Després de 10 anys a l’Ajuntament com a concejal li van fer decidir-se a presentar-se a l’alcaldia.

Com està La Vall del Tormo actualment?
Encara que hi ha moltes coses per fer, econòmicament l’Ajuntament de La Vall està sanejat.

Objectius de la legislatura
Depenent del finançament, la coalició PSOE-PAR a La Vall podrà complir en el programa dels dos partits. Fa uns anys es va obrir la guarderia i està arribant gent de fora, el que participe a fer de La Vall un atractiu per a viure. L’aigua i el despoblament són dos de les problemàtiques recurrents que afecten al territori a la par que a La Vall.

La primera actuació a emprendre
A curt termini hi ha pendents finançaments de pavimentacions de carrers i continuació de les actuacions de la passada legislatura. Ara s’esperaran a assentar-se i començar a treballar en els seus projectes.

Actuacions en l’àmbit comarcal
Encara que hi ha pobles més grans i menuts, Bordás aposte per repartir los treballs per la zona baixa del Matarranya, rica en agricultura i ramaderia. “A la part de dalt, pràcticament s’emporten tot el turisme”, va afirmar Bordás.

L’entrevista a Raúl Bordás

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top