Vall-de-roures

L’IES Matarraña forme als seus professors a l’estranger

Vall-de-roures, 5 de juliol de 2019

 

Noelia García, Celia Andrés, Ana Estopiñá, Mª Carmen Pellicer, Silvia Dilla, Jasa Guarc i Noelia Miranda. // NDM

Noelia García, Celia Andrés, Ana Estopiñá, Mª Carmen Pellicer, Silvia Dilla, Jasa Guarc i Noelia Miranda. // NDM

Set professors de l’IES Matarraña marxaran a diferents països europeus per a rebre formació i conéixer de primera mà altres experiències educatives

L’IES Matarraña continua la seua marxa europea amb el projecte ‘Keep on Moving’, mitjançant la formació del professorat a través del Programa Erasmus + KA 101. Després d’haver obtingut molt bona puntuació en la convocatòria d’enguany, li ha sigut concedit este projecte que permetrà la mobilitat de set professors a diferents països europeus per a rebre formació i conéixer de primera mà altres experiències educatives concordes amb la seua línia de treball per a posteriorment transmetre els coneixements i informació obtinguda a la resta del claustre.

L’IES Matarraña és un centre molt dinàmic quant a la formació del professorat: treball cooperatiu, aprenentatge basat en projectes (ABP), programes europeus… Més del 70% del claustre participa en cursos, seminaris, grups de treball o el projecte de centre que engloba el Pla de Formació del Professorat. La realització d’este projecte europeu sorgix de la necessitat d’ampliar la formació del professorat sobre noves metodologies educatives per a poder aplicar a l’aula i així facilitar el desenvolupament integral de tot l’alumnat i la convivència en el centre.

Després de fer una anàlisi exhaustiva del centre, els professors van establir els següents objectius prioritaris: millorar la competència lingüística, reduir el fracàs escolar a través de metodologies actives, aconseguir l’atenció individualitzada de l’alumnat en funció de la diversitat, elaborar el nou pla de convivència i igualtat, fomentar el pensament crític, millorar la competència lingüística en llengües estrangeres i ampliar la participació de l’alumnat en activitats que fomenten l’esperit europeu.

Esta formació en països europeus (Alemanya, Escòcia, Finlàndia, França, Letònia, Regne Unit), permetrà millorar per a poder proporcionar una educació de qualitat a l’alumnat.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top