Valljunquera

Coneixem les nostres alcaldies: Susana Traver

Valljunquera, 4 de juliol de 2019

Susana Traver

Trajectòria
Quan Susana Traver tenia 16 anys, va descobrir que li agradaria arribar a ser política municipal, uns anys més tard ho va aconseguir en només 23 anys. Ara comence la seua segona legislatura. “Com a jove i com a dona, pense que és important esta figura dins del món polític”, assegure.

Com està Valljunquera actualment?
Com a alcaldessa d’estos darrers anys, Traver considere que s’ha avançat culturalment, una cosa que faltava al poble. A les associacions són qui decidixen la gran part d’activitats culturals de Valljunquera i formen part dels pressupostos municipals. L’escola infantil, escola d’adults, biblioteca, piscina i totes les activitats lúdiques fan del municipi un bon lloc on anar a viure i en una bona qualitat de vida.

Objectius de la legislatura
Dos objectius clars: mantenir los servicis i rehabilitar tota la infraestructura pública. “Pensem que no sol és important tindre al personal, sinó que la infraestructura s’ha de mantenir i actualitzar”.

La primera actuació a emprendre
Com lo mandat continue en la mateix persona al front, Valljunquera està firmant un contracte per a la creació d’un gimnàs que es va tancar la legislatura passada i que s’executarà pròximament.

Actuacions en l’àmbit comarcal
Traver destaque “lo poc cuidada que hem tingut l’aigua” en la necessitat que es té de la mateixa en una comarca en la que es viu de l’agricultura, ramaderia i turisme. “Tot lo territori per nitrats o per poc caudal, tenim problemes en l’aigua i no es veu fins que no falte”.

L’entrevista a Susana Traver

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top