Matarranya

Coneixem les nostres alcaldies: Carlos Boné

Vall-de-roures, 3 de juliol de 2019

CarlosBoné

Trajectòria
Carlos Boné és infermer i porte 4 anys com a concejal i 12 anys com a alcalde de la capital comarcal. Esta legislatura sumarà 4 anys més al capdavant del Consistori de Vall-de-roures. Reconeix que encara que mai s’ho va plantejar, és un enamorat del seu poble i va tirar cap endavant en este treball en el qual confien els seus veïns fa 12 anys.

Com està Vall-de-roures actualment?
En certa manera, dins de com està la província de Terol i el mitjà rural, Boné afirme que Vall-de-roures és un afortunat. “En tot el que comporte la despoblació, la tendència del nostre municipi ha estat la contrària”, i és que en 12 anys el poble ha augmentat en 400 habitants i té tots els serveis necessaris per a prosperar i fer el poble atractiu als demés.

Objectius de la legislatura
Un programa realista i que es pugui executar és la màxima de l’equip de Boné, ja que el que volen intentar és aconseguir tot el que van proposar abans d’iniciar la legislatura. La creació d’una piscina climatitzada, una pista d’atletisme a l’aire lliure i fer una sala fitness al pavelló municipal són algunes de les propostes esportives.
Ja que Vall-de-roures té un atractiu turístic especial, una altra de les prioritats és cuidar el centre històric i aconseguir la reconstrucció integral del castell.

La primera actuació a emprendre
En un termini curt de temps, obriran una oficina de turisme municipal per a promocionar el sector turístic i que les empreses municipals puguen arribar als potencials clients. En grans actuacions, el primer projecte que volen emprendre és el de la piscina climatitzada.

Actuacions en l’àmbit comarcal
El Matarranya té moltes oportunitats i, per tant, Boné aposte per potenciar la via verda, seguir impulsant a les empreses turístiques i intentar resoldre els problemes d’aigua als demés pobles en època de sequera, així com el conflicte dels purins.

L’entrevista a Carlos Boné

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top