Matarranya

El Matarranya col·labore en l’extinció de l’incendi de la Ribera d’Ebre

Matarranya, 28 de juny de 2019
La quadrilla terrestre d'Alt Matarranya a l'incendi de Queretes. // NDM

La quadrilla terrestre d’Alt Matarranya a l’incendi de Queretes. // NDM

Un tècnic, dos Agents de Protecció de la Naturalesa (APNs) i les dos quadrilles terrestres de l’Alt i Baix Matarranya treballen per a l’extinció del foc

Més de cinc dies porte actiu l’incendi originat a Torre de l’Espanyol a la veïna Ribera d’Ebre (Tarragona). El foc avance sense control i ja ha calcinat més de 6.500 hectàrees i afecte als municipis de Torre de l’Espanyol, Vinebre, la Palma d’Ebre, Flix i Maials havent cremat una explotació ovina sencera en unes 200 ovelles i alguns cavalls. L’incendi també va causar l’evacuació de 45 veïns.

La superfície afectada per l’incendi ahir ere més gran que el total d’hectàrees cremades a Catalunya des del 2014 i és que el foc continue actiu. A les pitjors esperances es van sumar dos nous incendis, a la Fatarella i a Campdevànol que van haver de repartir els efectius.

Des del Matarranya es van enviar efectius ahir al migdia per a col·laborar en l’incendi més greu de Catalunya en molt temps. Un tècnic que es va desplaçar des de Saragossa i dos Agents de Protecció de la Naturalesa encapçalen les dos quadrilles terrestres de l’Alt Matarranya (Vall-de-roures-Beseit) i del Baix Matarranya (Maella-Nonasp) que treballen per a l’extinció del foc des d’ahir a les 14.00 hores.

PAULA VIVER
1 Comment

1 Comment

  1. Pedret

    29 juny 2019 at 18:10

    Del Matarranya nomes? Els APN i els brigadistes son del Govern d´Arago, no t ho oblidis de ficarho.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top