Calaceit

Calaceit i Vall-de-roures celebren la tercera edició de la Nit Romàntica

Calaceit, 20 de juny de 2019

20170206-Calaceit-ObresAjuntament

La Nit Romàntica és un esdeveniment organitzat per l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya que tindrà lloc en més de 400 pobles espanyols, francesos, italians i belgues 

Este dissabte 22 de juny tindrà lloc la tercera edició de la Nit Romàntica, a la qual s’han unit dotze pobles aragonesos de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya. Un esdeveniment simultani amb més de 400 municipis d’Espanya, França, Itàlia i de la regió belga de Valònia.

Es tracta d’una jornada que rendix culte a l’amor en tots els sentits, amb els patrimonis naturals i monumentals més bells del país com a escenari, per a la qual s’espera l’assistència de més d’un milió de participants. Durant el dia i la nit del 22 de juny se celebraran espectacles visuals únics i un ventall variat d’activitats, com a cercaviles, obres de teatre, concerts, exposicions, balls populars, sortejos, mercats ambulants o visites temàtiques.

Dotze pobles aragonesos que formen part de l’Associació s’han unit a este esdeveniment, entre els quals es troben les localitats del Matarranya de Calaceit i Vall-de-roures.

El moment culminant tindrà lloc a les 12 de la nit del dia 22 quan milers de persones es mostraran el seu afecte, el seu afecte o el seu amor etern amb el bes ‘Més Bonic del Món’. “Serà probablement el major bes simultani de la història quant a nombre de persones”, explica Francisco Mestre, president de l’Associació. A més, amb motiu d’esta tercera edició, s’ha dissenyat la samarreta oficial de la Nit Romàntica, un concurs de fotografia a través d’Instagram i, per primera vegada en la seua història, es farà una retransmissió en viu des de la localitat gaditana de Grazalema.

Per a Francisco Mestre, president de l’Associació Els Pobles Més Bonics d’Espanya, “la Nit Romàntica és un dels esdeveniments més importants de l’any durant què treballem intensament a favor de la promoció del turisme rural espanyol, amb ànim de donar eixida les diferents activitats artístiques que es realitzaran en cada municipi. La decoració, la il·luminació creada per a esta màgica nit en els principals racons i places de cada poble ens acosta l’encant dels nostres municipis, en una jornada on l’amor i la bellesa de l’autèntic ens permetrà gaudir al màxim de la nostra Espanya rural”.

Programa d’actes

Calaceit
23.00 h: Saló de ball amb espectacle de llums i so a càrrec de la disco mòbil Piràmide Laia.
24:00 h: La música que sonarà des de la plaça de l’Ajuntament donarà inici al Gran Bes.

Els actes es desenvoluparan en la plaça d’Espanya, s’obsequiarà als assistents amb Coca de Sant Joan i copa de Cava.

Vall-de-roures
11.00-19.30 h: Fira de poesia del VII Festival Quema de Artistas. Organitzada per l’Associació Cultural El Patio de Atrás a la comarca del Matarranya. Vall-de-roures acull diverses activitats en la zona de la Llotja de l’Ajuntament – Plaça d’Espanya durant tot el dia. Al matí, una completa Fira d’editorials i artistes amb tallers poètics infantils i mostra de poesia jove. A la vesprada, un recital dels poetes Daniel Rabanaque i Ainara García posarà el fermall d’or a la jornada.
23.00-01.00 h: Concert de Bordó Negre, grup que oferix al públic la seua particular visió del flamenc amb obres de pròpia composició i arranjaments d’una selecció d’obres dels grans mestres com Paco de Lucía o Vicente Amigo.
24.00 h: Ens farem el Bes Multitudinari i continuarem gaudint del concert de Bordó Negre.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top