La Freixneda

Frederic Fontanet és el nou alcalde de La Freixneda en un pacte d’investidura PP-PSOE

La Freixneda, 17 de juny de 2019
Frederic Fontanet va ser investit el passat dissabte. // JP

Frederic Fontanet va ser investit el passat dissabte. // JP

La coalició PP-PSOE va proclamar a Fontanet nou alcalde en un pacte d’investidura que no significaria el futur acord en la formació de l’equip de govern

Després de la celebració d’este dissabte dels plens de constitució de les noves corporacions municipals, el candidat del Partit Popular va ser proclamat alcalde en un dels municipis amb un panorama més ambigu després de les passades eleccions municipals.

El 26 de maig va deixar en La Freixneda uns resultats molt dividits. Dels 382 votants que podien exercir el seu dret, 269 vots van situar la participació en un 81,76%. El PAR i el PP es van intercanviar els papers respecte a l’última legislatura. 98 vots per al PP amb 3 regidors, 115 per al PAR amb 3 regidors i 47 per al PSOE amb la representació d’1 regidor que tindria la clau en la formació de l’equip de govern.

Dissabte passat finalment la coalició PP-PSOE va proclamar a Fontanet nou alcalde de la localitat en un pacte d’investidura que no significaria el futur acord en la formació de l’equip de govern de coalició en els quatre anys de legislatura. “Ens vam reunir amb les dos forces polítiques sempre amb el programa per davant i vam aconseguir arribar a un acord amb els socialistes”, va explicar Fontanet, que va advocar per un programa i participació conjunta de totes les formes polítiques.

Recuperar l’enllumenat de monuments públics, parlar amb els veïns i lluir el municipi són algunes de les actuacions prioritàries del popular. Encara que la seua alcaldia és de les més joves del Matarranya, el candidat aposta per la col·laboració de regidors amb experiència.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top