La Vall del Tormo

PSOE i PAR pacten i compartiran l’alcaldia de La Vall

La Vall del Tormo, 14 de juny de 2019
Moment del pacte de les dos formacions polítiques. // NDM

Moment del pacte de les dos formacions polítiques. // NDM

Raúl Bordás, del PAR, començarà sent l’alcalde durant dos anys, des de 2021 la socialista Marta Navarro ostentarà el càrrec

La Vall va ser una de les localitats amb major participació amb un total de 85,25% de la població amb dret a vot el passat 26 de maig. Estos comicis van situar als populars com a guanyadors de les eleccions amb 75 vots, seguit de molt prop del Partit Aragonés amb 69 paperetes i del PSOE, que va obtindre 60 suports. Tan sols 15 vots de diferència van separar a les formacions més i menys votades de la localitat. D’esta forma, el Consistori de La Vall en la pròxima legislatura estarà conformat per 3 regidors populars, 2 aragonesos i 2 socialistes.

Un acord definitiu alternarà l’alcaldia entre el PSOE i el PAR, desbancant a la formació amb més votants, el Partit Popular. Les dos formacions asseguren tindre un programa i unes postures afins que permetran continuar desenvolupant el municipi. Raúl Bordás serà l’alcalde investit en primer lloc i que ostentarà l’alcaldia de la localitat durant els dos primers anys de legislatura. “Vam triar que començara jo per a poder seguir amb els projectes que estan ara en desenvolupament, atés que estava com a regidor en l’anterior legislatura”, va explicar el pròxim alcalde, Raúl Bordás. De la mateixa manera, va assegurar que entre les seues prioritats està el compliment del programa, així com el desenvolupament de punts del Partit Popular i del Partit Socialista.

Marta Navarro serà la primera dona a presidir el Consistori d’esta localitat en representació del Partit Socialista. Navarro entrarà com a primera edil de l’Ajuntament en 2021, substituint a Bordás. “Tenim clar que l’equip de govern serem quatre, sense un cap, sinó que com més siguem i treballarem i millor eixiran les coses. Així i tot, volem que els regidors del PP també participen.”, va afirmar Navarro.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top