Vall-de-roures

Adjudicades les obres d’ampliació del centre de salut de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 13 de juny de 2019
Centre de Salud de Vall-de-roures // A.R

Centre de Salud de Vall-de-roures // A.R

Els treballs s’iniciaran al començament de juliol i permetran habilitar tres noves consultes

Tal com va fer públic el Govern d’Aragó este dilluns, les obres d’ampliació del centre de salut de Vall-de-roures han sigut adjudicades provisionalment a l’empresa Aragonesa Obres Civils per 265.725 euros, IVA inclòs. Els treballs, que s’iniciaran previsiblement durant el mes de juliol, tenen un termini d’execució de 5 mesos.

Este dispositiu sanitari, que té 4.948 targetes assignades, compte en l’actualitat amb tres consultes per a l’atenció en activitat ordinària, a més d’una consulta d’urgències, un espai insuficient per a l’actual població i els serveis que es presten.

D’esta manera, el centre incorporarà després de l’ampliació tres noves consultes, que s’habilitaran gràcies a la incorporació d’una parcel·la de 150 metres quadrats annexa al centre de salut i que va ser cedida pel consistori de la localitat per a usos sanitaris. “Necessitàvem tindre 3 consultes més perquè no calga utilitzar la sala d’urgències i tant dos metges com dos infermeres a càrrec de la medicina de família del centre, pediatria i matrona tinguen els seus espais corresponents”, va explicar Roberto González de Mendívil, director d’Atenció Primària del Sector Sanitari d’Alcanyís.

Els 4.948 usuaris del centre de salut gaudiran d’aquesta distribució del personal que no entorpirà en cap cas la consulta destinada a urgències sanitàries.

Serveis sanitaris dels altres municipis
Els serveis dels altres municipis del Matarranya en principi no es pensen ampilar. “Les poblacions existents van en disminució, els temps i les jornades establides per norma es compleixen perfectament. Valderrobres, sent capçalera, considerem que era essencial que tinguera dos contingents mèdics per a qualsevol tipus de contingència. No comptàvem amb els espais físics, però ho pretenem aconseguir gràcies a l’Ajuntament”, va assegurar González.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top