Vall-de-roures

Energia i positivitat en el III Cicle Indoor de Vall-de-roures

Vall-de-roures, 12 de juny de 2019
La plaça de la Comunitat Autònoma d'Aragó es va omplir de bicicletes. // SC

La plaça de la Comunitat Autònoma d’Aragó es va omplir de bicicletes. // SC

Més d’un centenar d’esportistes van assistir el dissabte al III Ciclo Indoor a càrrec de Miriam Fontcuberta

Dissabte passat 8 de juny la plaça Comunitat Autònoma d’Aragó de Vall-de-roures es va omplir d’esportistes per a celebrar un cicle que ja ha arribat a la seua tercera edició. Des de les sis fins a les vuit de la vesprada més d’un centenar d’assistents van pedalar a ritme de música house mentre gaudien d’unes fantàstiques vistes de la façana fluvial i al castell. Un esdeveniment dirigit per la monitora esportiva Miriam Fontcuberta que va animar durant quasi dos hores este esdeveniment que no va deixar de sorprendre a tots els que transitaven pels voltants.

Energia, positivitat i bon rotllo van ser els protagonistes d’una tarde que va servir com a celebració de final de curs per a l’alumnat que assisteix regularment a les classes de spinning al gimnàs de la capital. Una activitat que, en realitat, continuarà impartint-se a l’aire lliure en les piscines d’este municipi durant l’estiu i que continuarà, com sempre, a partir d’octubre a les seues instal·lacions esportives.

SABINA COLOMÉ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top