Beseit

El Restaurant Planeta Terra arribe a Beseit l’1 de juny

Beseit, 30 de maig de 2019
Este restaurant no servix menjars convencionals. // NDM

Este restaurant no servix menjars convencionals. // NDM

El Restaurant Planeta Terra ofereix un menú replet de jocs amb els quals acostar-se a cadascun dels ODS d’una manera lúdica i participativa i ha sigut dissenyat per la Plataforma d’Animació Infantil (PAI) comptant amb l’assessoria tècnica de la Federació Aragonesa de Solidaritat. El programa s’emmarca dins de la campanya ‘¡Te toca a ti! 17 objetivos para cambiar el planeta’ de la Federació Aragonesa de Solidaritat (FAS) amb el suport del Govern d’Aragó.

Dissabte que ve arribarà el Restaurant Planeta Terra a Beseit lo pròxim dissabte 1 de juny de 18 a 20 hores. Un espectacle gratuït i dirigit a tots els públics que tracta d’un singular restaurant en el qual no es menja res sinó que es juga i es reflexiona entorn als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible aprovats per les Nacions Unides aspiren aconseguir en 2030 un món més just en el social i més sostenible en el mediambiental. Perquè realment ajuden a millorar les nostres vides, la del nostre entorn més pròxim i la del món, hem de moure’ns conjuntament i assumir la nostra responsabilitat personal, social i institucional.

“La situació de crisi mediambiental i social ens toca com a ciutadanes però és el torn de posar-nos a treballar per a revertir la situació. A través d’aquesta campanya volem crear consciència i donar pistes del que podem fer en el nostre dia a dia per a millorar entre tots”, va explicar Marta Maella, tècnica de la FAS. El muntatge de l’activitat serà un restaurant que, encara que no servirà menjar, tindrà cadires, taules i el seu propi menú. Burilles, plàstics i llandes es trobaran entre els plats.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top