La Torre del Comte

Eleccions Municipals 2019: La Torre del Comte

La Torre del Comte, 20 de maig de 2019

La Torre del Comte és el municipi en el qual estaven censades a 1 de gener de 2018 132 persones. Per tant el seu Ajuntament està format per 5 concejals que són triats pel sistema de votació de llistes obertes. En 2015 els vots obtinguts pels diversos candidats situaven a Partit Popular com a primera força en 59 vots i 4 concejals. CHA obtenia 11 vots i 1 concejal i el PSOE en 9 vots quedava fora de l’Ajuntament. En La Torre hi haurà un canvi en l’alcaldia, Lola Lleonart alcaldessa durant esta última legislatura no es presenta a les eleccions municipals d’este pròxim diumenge.

Els dates de l’Oficina del Cens Electoral marca que són 132 les persones en dret a vot en estes eleccions municipals a La Torre. Electors que podran votar fins 4 dels candidats proposats en les candidatures presentades. A priori, tots los candidats i candidates formaran part del nou Ajuntament, ja que el Partit Popular ha presentat una candidatura en 3 aspirants mentre que les altres 2 candidatures, la del PSOE i la del PAR, tan sols proposen un candidat.

CANDIDATURA DEL PP

  1. FRANCISCO TORRALBA FORCEL (Independiente)
  2. ALBERTO DIAZ RUEDA (Independiente)
  3. JUAN ANTONIO GIL GAZULLA

Entrevista a Francisco Torralba

CANDIDATURA DEL PSOE

  1. PASCUAL SOLANAS BUÑUALES

Ha declinat la participació en este espai

CANDIDATURA DEL PAR

  1. MARISOL GUERRERO VICENTE

Entrevista a Marisol Guerrero

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top