Fondespatla

El primer festival ecològic ‘Maranya’ serà a Fondespatla

Fondespatla, 14 de maig de 2019
Cartell del festival ecològic 'Maranya'. // NDM

Cartell del festival ecològic ‘Maranya’. // NDM

El festival Maranya és una experiència ecològica per aprendre i divertir-se l’últim cap de setmana de maig a Fondespatla

Maranya fa referència a la intenció de connectar persones que creen a cuidar el planeta i generar un món més sostenible i just per a tots. Així, diverses associacions s’han unit per a organitzar un festival ecològic en la bioescola de Fondespatla l’últim cap de setmana de maig. Es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre organitzat per voluntaris que oferixen tres dies per a deixar-te embullar pels jocs, els tallers i la música sota la primavera comarcal.

Durant el dia els visitants podran gaudir de fins a 20 tallers a la bioescola, un conegut projecte educatiu. Els temes dels tallers abasten des de plantes medicinals, shiatsu i cosmètica natural però també ecologia profunda, situació dels refugiats, activisme contra el canvi climàtic, permacultura i feminisme. Onze artistes diferents amenitzaran les nits del divendres i el dissabte amb músiques molt diverses entre les quals destacaran l’electrònica, el soul i fins i tot diversos cantautors.

S’espera que unes 200 persones acudisquen a la primera edició del festival, en el qual el menjar serà oferit per l’associació de refugiats d’Aragó Arabgón i totes les begudes seran ecològiques i/o locals. Els visitants es trobaran amb jocs, tallers i música alhora que s’obrirà un espai no solament per a celebrar; també per a intercanviar idees i teixir xarxes.

A més, hi haurà oportunitats de col·laborar com a voluntari en l’organització, ja que és un esdeveniment que es caracteritza per la col·laboració de tots els seus assistents. Les entrades ja es poden adquirir en la seua pàgina web (aquí) amb dret a acampada en el càmping de Fondespatla per 35€ i o sense ell 20€.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top