Lledó

Eleccions Municipals 2019: Lledó

Lledó, 13 de maig de 2019

Lledó en un cens de 172 habitants conta en 5 regidors al seu Ajuntament que són triats pel sistema de llistes obertes. Actualment el PAR té 4 regidors i 1 és del Partit Popular. Los vots obtinguts pels diferents candidats i candidates de les diverses formacions en eleccions de 2015 va atorgar a la candidatura del Partit Aragonés (68 vots) mentre que la candidatura del Partit Popular va aconseguir 27 vots. A més Chunta Aragonesista fa 4 anys va presentar candidatura a Lledó va obtindre 9 vots encara que es va quedar sense representació a l’Ajuntament

Lledó serà un dels pobles que renovarà el seu primer edil. Tot i que qualsevol candidat que es presenta pot opta a ser elegit com alcalde o alcaldessa, ja que es vota pel sistema de llistes obertes, l’actual alcaldessa del municipi Ramón Alonso (PAR) no es presenta a estes eleccions del 26 de maig.

Els 131 electors i electores en dret a vot a Lledó podran elegir fins a 4 candidats entre les tres candidatures que es presenten Partit Popular, Partit Aragonès i Partit Socialista.

CANDIDATURA DEL PP

  1. DOLORES CREIX MESTRE
  2. JESUS MIRALLES SUÑER
  3. MARTA IBAÑEZ CREIX

Esta candidatura ha declinat la invitació per a participar en este espai.

CANDIDATURA DEL PAR

  1. MARIA TERESA CRIVILLE HERRERO
  2. JAVIER CUTANDA ALONSO
  3. RUBEN EJARQUE LLOPIS
  4. ALBERT MAÑA VALLE

Entrevista a Teresa Crivillé

 

CANDIDATURA DEL PSOE

  1. JESÚS MARÍA TRAVER COLAS

Esta candidatura ha declinat la invitació per a participar en este espai.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top