Cultura

Torne Riu a l’estiu com a plat fort del període estival

Matarranya, 09 de maig de 2019
Grup del Riu a l'Estiu de Penaroja de Tastavins de l'any 2018. // M. J.

Grup del Riu a l’Estiu de Penaroja de Tastavins de l’any 2018. // M. J.

Com a novetat, este any els xiquets faran una excursió al nou jardí botànic Flora a Pena-roja de Tastavins

La Comarca del Matarranya ja està programant noves activitats estives de cara als pròxims mesos. Les activitats per a xiquets entre 3 i 12 anys tornen un any més al Riu a l’estiu. Activitats de temps lliure culturals, de manualitats i eixides per als més xicotets durant tres setmanes del període vacacional estiu. Una de les activitats serà un taller de musicoteràpia que repetirà davant l’èxit de la passada edició en tots els municipis. També es realitzarà una eixida en la qual es visitarà Flora, el nou jardí botànic de Matarrania a Pena-roja de Tastavins.

Riu a l’estiu està dirigit a xiquets de 3 i 12 anys que poden apuntar-se mitjançant la inscripció electrònica (aquí) amb la data límit d’inscripció del pròxim 5 de juny, quan finalment es confirmaran les dates de realització del curs. Així i tot, les activitats es distribuiran en dos períodes: del 24 de juny al 12 de juliol en Beseit, La Portellada, Massalió, Mont-roig, Pena-roja de Tastavins, Ràfels, Torredarques, La Torre del Compte i La Vall del Tormo; i les tres setmanes següents es desenvoluparà a Arenys de Lledó, Calaceit, Queretes, Fondespatla, La Freixneda, Lledó, Fórnols, Vall-de-roures i Valljunquera. “Cada any rebem més inscripcions, l’any passat vam arribar quasi a 270 inscrits i és una alegria per a este projecte de conciliació laboral i familiar que també inclou als xiquets estiuejants”, va explicar Nuria Gasulla, tècnica de Joventut de la Comarca. En este sentit, cal dir que en les inscripcions hi ha la possibilitat de triar les setmanes de participació en l’activitat i el benefici d’una reducció de preu per a famílies nombroses i famílies amb diversos participants en l’activitat.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top