Arenys de Lledó

Arenys de Lledó celebre Sant Pol de la forma més tradicional

Arenys de Lledó, 08 de maig de 2019
Els veïns comencen la romeria a les 9 del matí. // PVS

Els veïns comencen la romeria a les 9 del matí. // PVS

Encara que els actes se centren en la romeria fins a l’ermita, la festa tampoc falte en esta festivitat

Ja fa diverses setmanes que les romeries del territori van començar a recórrer els camins fins a arribar a les ermites dels nostres municipis donant jornades de diversió, convivència i molta alegria. El torn d’Arenys de Lledó va arribar dissabte passat 4 de maig en la romeria a l’ermita de Sant Hipòlit o Sant Pol.

Un any més es va celebrar de la forma més tradicional començant el dia en la romeria que desemboca, com sempre, en processó en la mateixa ermita seguida d’un esmorzar molt característic: truita amb carxofa, tal com marca la costum. La germanor és un dels pilars fonamentals de la festivitat i és que després de realitzar la missa en honor al Sant, l’Ajuntament d’Arenys va preparar un aperitiu que es va seguir per un menjar en reunió d’amics o familiars. Inflables per als més xicotets, barra per als més joves i una xaranga animen l’ambient durant tot el dia.

Durant tot el dia va hi haure activitats per a tots els veïns. // PVS

Durant tot el dia va hi haure activitats per a tots els veïns. // PVS

Els veïns d’Arenys es congreguen tots els anys en multitud, “acudix molta gent, les famílies que viuen fora i també els estudiants. Fins i tot els mateixos veïns conviden als amics de poblacions veïnes”, va explicar Maria Teresa Querol, membre de la Comissió de Festes.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top