Massalió

Acaben les obres de la Replaceta de Massalió

Massalió, 17 d’abril de 2019
Esta setmana s'han acabat les obres encara que esta tancada al tràfic. // MMB

Esta setmana s’han acabat les obres encara que esta tancada al tràfic. // MMB

La nova pavimentació ja llueix en la Replaceta de Sant Roc encara que estarà tallada al trànsit durant els pròxims dies

Dos mesos eren el termini per a realitzar el sanejament, la pavimentació i les millores de la xarxa d’aigua en la Replaceta de Sant Roc de Massalió. Seguint la línia dels últims anys, l’Ajuntament de la localitat manté com a prioritat la pavimentació de carrers que cada vegada aconseguix donar una nova imatge als carrers principals del municipi.

A mitjan febrer es va iniciar l’obra que es va adjudicar a l’empresa Montajes Hidroaragon S.L. i que s’ha desenvolupat amb completa normalitat. Dos mesos eren el termini calculat per a l’execució de l’obra i finalment esta setmana s’han acabat les obres. Així i tot, “encara tindrem el carrer tancat unes dos setmanes perquè s’assentixen els materials i no hi haja cap desperfecte a curt termini”, va explicar l’alcaldessa de la localitat, Exa Sorolla. Durant les obres, asseguren que tot s’ha desenvolupat amb normalitat i sense cap incident.

Les modificacions dels dos edificis de l’Antic Hospital, el consultori mèdic i la nova pavimentació de la Replaceta s’emmarquen en una subvenció del Fons d’Inversions Municipals Sostenibles (FIMS) amb un valor total de 77.208€.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top