Beseit

Tornen a entrar a robar a Beseit durant esta passada nit

Beseit, 16 d’abril de 2019
L'edifici de les escoles és un dels afectats per l'onada de robatoris. // SC

L’edifici de les escoles és un dels afectats per l’onada de robatoris. // SC

El bar Palau, l’hotel Font del Pas i les escoles municipals han estat els afectats en una onada que es porte patint un mes a la comarca

Beseit ha tornat a ser l’escenari del darrer robatori durant esta passada nit de dimarts. La localitat s’ha despertat en la sorpresa que esta vegada ells lladres han entrat, mínim a tres nous edificis públics i privats. El bar Palau, l’hotel Font del Pas i les escoles municipals han estat els afectats en una onada que es porte patint ja fa un mes des de l’entrada a diversos edificis públics d’esta mateixa localitat i als municipis veïns de Queretes i Calaceit.

A les 8 del matí s’han començat a detectar els llocs dels robatoris, encara que s‘espere que al llarg del matí poguera sortir algun altre edifici afectat. Al Bar Palau, s’han emportat tot el canvi de la caixa que podria ser l’equivalent a uns 300 euros. Pel que fa a les escoles, lloc al qual s’han adonat de l’assalt després de fer-ho al bar, els lladres haurien revolt tots els calaixos, armaris i aules de l’edifici, emportant-se els diners en efectiu que hi havia a dins d’un sobre i que, a falta de confirmació, es calcule que tindria uns 400 euros. Als dos edificis han entrat sense forçar el pany de la porta principal.

Segons confirmen des del Consistori de Beseit, també haurien entrat a l’hotel de la Font del Pas. A l’edifici haurien entrat traent un vidre de la part posterior de l’hotel i sense produir danys. Els assaltants han agafat la caixa registradora que s’ha trobat més tard buida al riu, pel que s’haurien emportat tot l’efectiu de dins d’esta.

De moment, s’està a l’espera que acudisquen els Cossos de Seguretat de l’Estat a prendre empremtes. “Esperem que siga el punt final, encara que no ho crec. Tenim pocs dispositius i és complicadíssim fer una labor de vigilància a tota la comarca“, ha explicat l’alcalde de Beseit, Juan Enrique Celma.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top