Matarranya

Dos matarranyencs accèssit del Premi Semilla

Matarranya, 12 d’abril de 2019
 Quatre projectes emprenedors terolencs reben l'accèssit de l'IV Premi Llavor. // CEOE-CEPYME Terol 2019


Quatre projectes emprenedors terolencs reben l’accèssit de l’IV Premi Semilla. // CEOE-CEPYME Terol 2019

Taxi Tour Matarraña i el Càmping de Beseit van estar entre els 4 finalistes al premi

La Cambra de Comerç de Terol i la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials de Terol van atorgar a dos empreses del Matarranya este dimarts un accèssit al Premi Semilla. Este premi, que posa en valor els projectes d’emprenedors desenvolupats per joves a Terol, té com a principal objectiu la motivació, l’esforç i l’emprenedoria tan necessària a la nostra província.

En este sentit, la seu de la Cambra a Alcanyís va ser el lloc en el qual es van entregar els dos diplomes al Càmping de Beseit i a Taxi Tour Matarraña. Totes dos empreses, de recent incorporació als serveis del territori, són projectes que han instal·lat als seus gerents en el Matarranya després d’haver passat uns anys fora. Kenia Celma, copropietària del Càmping de Beseit, va assegurar que és un projecte que li va permetre tornar al seu poble. “És un projecte de vida que ens permet tornar a Beseit. La meua parella és italiana, estàvem viatjant fóra i per a tornar havíem de reinventar-nos. Sempre ens havia agradat la idea del campin i vam decidir muntar l’empresa”. El campin està obert tot l’any, encara que des de Setmana Santa fins al mes d’octubre estan en temporada alta.

D’altra banda, Fran Simón, de Taxi Tour Matarraña, tenia el seu negoci en la gran urbs catalana. Al cap d’un any sencer de burocràcia, “tenia clar que volia vindre aquí, em deia molt, fins que vaig canviar de vida”. En els seus serveis, a més d’oferir el transport quotidià, pretén mostrar el patrimoni cultural, natural i humà de la comarca.

Tots dos projectes, amb un component essencialment turístic en el Matarranya, van ser suggerits per la mateixa Cambra de Comerç per a participar en el concurs. Finalment, van obtindre dos accèssits del premi. “No necessitem guanyar el premi si ja tenim este reconeixement”.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top