Esports

Raúl Guimerá, nové del món en el Campionat de Superenduro Júnior

Bilbao, 11 d’abril de 2019
Guimerá competix en el Campionat del Món de Superenduro. // NDM

Guimerá competix en el Campionat del Món de Superenduro. // NDM

Al Campionat d’Aragó de Trial David Millán que se situa al capdavant de TR1 Plus i Sergio Puyo s’afiance la TR1

L’última competició de les cinc proves que componen el Campionat del Món de Superenduro va tindre lloc dissabte passat 6 d’abril a Bilbao.

Encara que Raúl Guimerá també tenia competició en el Campionat d’Aragó de Trial, va preferir acudir a Bilbao perquè “molts pilots que no es juguen res ja no assistixen i podria ser més fàcil entrar a les finals”, va explicar el pilot. I així va ser, de les 14 places que hi ha per a classificar-se, Guimerá va quedar vuité, el que li va situar nové en la classificació general. El Campionat del Món de Superenduro ha sigut la primera d’esta índole a la qual ha acudit Guimerá, a la qual espera continuar assistint en categoria Júnior. “Sabia que seria difícil el primer any perquè competia amb els millors del món. De cara a pròximes temporades, necessitaria el suport d’alguna marca però si poguera estar entre els millors del món, seria un somni fet realitat”, va sentenciar el pilot.

L’absència de Raúl Guimerá en la competició de TR1 Plus del Campionat d’Aragó obri les portes al títol a Javier Bel que en l’última prova no va passar de la cinquena posició i a David Millán que se situa al capdavant de la provisional amb molta temporada per davant. En TR1, novament Sergio Puyo va ser el vencedor amb 2 punts que li van impedir donar mèrits al bon treball en les seues 8 zones. Quarta victòria per al pilot aragonés de quatre possibles que li afermen el lideratge de la classificació.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top