Vall-de-roures

Vall-de-roures, escenari del nou espot d’Embou

Vall-de-roures, 10 d’abril de 2019
L'anunci publicitari es va gravar al centre de Vall-de-roures. // JP

L’anunci publicitari es va gravar al centre de Vall-de-roures. // JP

El protagonista de l’anunci serà el millor esportista aragonés 2018, Toni Abadia, però també sortiran veïns de Vall-de-roures

Vall-de-roures no solament forma part dels Pobles més Bonics d’Espanya, sinó que a més és un dels punts de venda més importants per a Embou, empresa líder en la Internet Rural a Aragó. Per això, van triar la localitat per a l’enregistrament del pròxim anunci publicitari de l’empresa.

L’enregistrament es va realitzar en el pont de Pedra amb la imatge fotogràfica ideal de Vall-de-roures, que formarà part de la imatge final de l’anunci. L’anunci a més, pretén donar visibilitat als establiments que compten amb els seus serveis, per la qual cosa part d’este es va rodar en un hotel que compta amb la seua línia. Però la part rural també esdevindrà entre presa i presa. Embou es va desplaçar fins al pantà de Pena i fins als camins rurals per a poder immortalitzar la part més verda i les oliveres del territori. “Volem transmetre que no solament arribem a la llar, sinó a molts altres negocis”, va explicar Carlos Gimeno, director de màrqueting de l’empresa.

Quant als protagonistes, Toni Abadia, triat millor esportista aragonés de 2018, serà el personatge principal de l’anunci. A més, van comptar amb la participació de diversos veïns de la capital del Matarranya per a representar que “cada vegada som més en Embou“, una empresa que està aproximadament un 98% del territori aragonés. La campanya es llançarà en televisió el mes vinent de maig.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top