Matarranya

El DJ Kevin Manero grava un videoclip

Vall-de-roures, 8 d’abril de 2019

L’últim cap de setmana de març el DJ de Queretes Kevin Manero va rodar el seu propi videoclip a la comarca del Matarranya. Per a l’enregistrament va comptar amb la col·laboració de diversos companys que practiquen esports com patinatge o taekwondo. Les localitzacions es van centrar en el polígon de Vall-de-roures i el pantà de Pena.

“Com el que tenim aquí és rural i jo volia un toc urbà, vaig optar per gravar unes preses al polígon”, va explicar Manero. També es van acostar a la pista de patinatge i fins Queretes, poble de l’autor.

El proper 17 de maig sortirà la nova producció, ‘Love, sex and diamonds‘ en totes les plataformes digitals. Una crítica social a les lletres masclistes.

REDACCIÓ

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top