Vall-de-roures

Arcoiris homenatja a Enrique Bayona, director del Grup durant 40 anys

Vall-de-roures, 26 de març de 2019
Bayona assegura que li ha permés conéixer a centenars de persones i cultivar amistats. // MJG

Bayona assegura que li ha permés conéixer a centenars de persones i cultivar amistats. // MJG

L’històric director i promotor del Grup Arcoiris va ser  homenatjat per més de 200 persones a Vall-de-roures

Més de 200 persones es van reunir per a homenatjar una icona dins del Grup Arcoiris. Enrique Bayona, director del grup durant quatre dècades, va arribar al Matarranya com a valencià i assegura marxar-se ara com a terolenc després de posar fi a la seua etapa laboral per la seua jubilació.

Durant diumenge passat 24 de març, el pavelló de Vall-de-roures es va omplir per a agrair a Bayona la seua labor a favor de Terol, del Matarranya i de Vall-de-roures durant tota la seua trajectòria professional marcada per la cooperació i l’associacionisme agrari. La fàbrica de pinsos GUCO, fundada a l’any  1972, va ser l’inici i el motor que va permetre desenvolupar el Grup Arcoiris, un conjunt d’empreses associatives sota el poder del sector ramader. A partir de llavors, els seus objectius van ser buscar valors afegits i la generació d’ocupació. “El Matarranya actualment ha aconseguit un alt índex d’ocupació perquè tot el que podíem externalitzar, ho hem fet aquí. Des de sacrificar els animals passant per tota la cadena de producció”, va explicar Bayona.

Així i tot, no deixa de mostrar la seua preocupació respecte a la despoblació de la nostra província. “Desgraciadament Terol patirà més la despoblació pròximament pel tancament d’Endesa i les mines, però tenim el futur en el turisme i en el sector agroalimentari, en el que el Matarranya té molt per desenvolupar encara”, va sentenciar. El directiu d’Arcoiris durant quasi 40 anys, que ha gaudit del seu pas pel Consell Regulador i de les Associacions Empresarials, assegura que li han permés conéixer a centenars de persones i cultivar amistats arran de l’esforç i del treball que els uneixen. De fet, va ser durant diversos anys President de la Denominació d’Origen Jamón de Teruel i de Cepyme Teruel. 

Enrique Bayona va abandonar la Direcció d’Arcoiris l’any 2013, data des de la qual ha exercit una labor molt vinculada d’assessoria fins a l’anunci, l’any passat, de la seua jubilació de la qual ja gaudeix.  L’acte d’homenatge, en el qual es va poder gaudir d’un menjar de convivència, va servir com a agraïment de part d’amics, familiars i companys de l’experiència laboral de Bayona. “Ha sigut una grata sorpresa que no esperava per a res però des d’aquí expresse la meua més profunda gratitud i afecte per als qui han organitzat i han acudit a aquest acte”, va agrair l’homenatjat.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top