Vall-de-roures

4 alumnes d’Hostaleria de l’IES gaudeixen d’un Erasmus + a París

París, 13 de març de 2019
Tres alumnes de cuina i un de restauració es van desplaçar a París acompanyats del director del centre. // NDM

Tres alumnes de cuina i un de restauració es van desplaçar a París acompanyats del director del centre. // NDM

El Lycée Jean Drouant acull a tres alumnes de cuina i un de restauració que realitzaran les seues pràctiques en empresa en grans gratacels i centres de negocis de París

Un any més els alumnes d’Hostaleria de l’IES Matarraña desenvolupen una part de les pràctiques en empresa en una escola hostalera de París. El Lycée Jean Drouant és un centre homòleg amb quasi 60 anys de tradició hostalera que acull als alumnes any rere any. Esta escola hostalera de la capital parisenca té un total de 900 alumnes que completen la seua formació amb la preparació d’alumnat per a formació a més de cuina i restauració.

Mitjançant el conveni entre els centres, tots dos reben alumnes de l’altre per a poder realitzar les pràctiques en empresa. En total, tres alumnes de cuina i un de restauració es van desplaçar a París el passat cap de setmana. Els primers dies en la capital francesa van gaudir del turisme i de la companyia de professors que els van acompanyar. A més, van conéixer les instal·lacions de l’escola i durant esta setmana realitzen activitats. D’altra banda, els alumnes van poder conéixer les empreses en les quals desenvoluparan les pràctiques durant el mes vinent. Dos dels alumnes realitzaran les seues pràctiques en el districte financer de París, concretament en un gratacel en el qual treballen quasi 8.000 persones, sent pràcticament la població total del Matarranya. Els altres dos estaran en el centre de negocis de la companyia d’assegurances Axa.

Les pràctiques les començaran dilluns que ve fins al que estaran amb un professor acompanyant per a proporcionar-los ajuda en l’idioma i tutorització durant la seua estada. “Estan controlats i acompanyats encara que és cert que l’experiència no és solament professional, sinó vital. Són capaços de viure per ells mateixos en una gran urbs com és París”, va explicar Ignacio Belanche, director de l’IES Matarraña.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top