Podcast

Matarranya al dia – 15.02.2019

Començarem el programa d’avui entrevistant a Sílvia Bel, natural de Pena-Roja, i que ens explicarà com ha estat l’obtenció del premi de la Real Acadèmia de Medicina d’Irlanda. Per la seua banda, Jorge Garcia, regidor de turisme de Morella, ens parlarà de les activitats previstes per a les Jornades de la Trufa celebrades a esta localitat. Continuarem amb Toni Martí, de la Portellada, parlant sobre el single que s’ha estrenat avui mateix del seu grup: La bambula.
Com sempre, en les seccions de divendres, los estudiants de l’IES Matarranya ens explicaran les darreres novetats a les aules. Tancarem la setmana amb Mou-te, per a explicar-vos totes les activitats que es realitzaran durant el cap de setmana als nostres municipis.
Seguirem un dia més dedican minuts a la música, la nostra companya de Comarques Nord Alba Segura, ens portarà més detalls i curiositats sobre bandes del panorama espanyol i internacional.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top