Podcast

Matarranya al dia – 14.02.2018

En lo programa d’avui, el motorista Raúl Guimerà ens explicarà la seua participació en les modalitats d’enduro i trial. Continuarem fent el repàs de les darreres celebracions de Santa Àgueda a Arens de Lledó, La Fresneda, Valljunquera i Ràfels.
Com tots los dijous, tindrem a les ondes de Ràdio Matarranya als sagals i sagales de l’escola de Vall-de-Roures i del CRA Tastavins. Per la seua part, la secció La vida en verd mos parlarà avui de cotxes elèctrics.

Seguirem un dia més dedican minuts a la música, la nostra companya de Comarques Nord Alba Segura, ens portar més detalls i curiositats sobre bandes del panorama espanyol i internacional.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top