Podcast

Matarranya al dia – 12.02.2019

Com fem tots los matins, vos informarem de l’actualitat del Matarranya. Començarem parlant en Rafa Martí, que ens explicarà l’evolució del projecte Matarranya Vital. D’altra banda, José María Salsench, alcalde de Calaceit, mos explicarà com ha anat la gravació del programa La Paisana de Eva Hache. En cultura, Christian Bordouais mos ficarà al dia del que s’està succeint a les Solo Houses. Continuarem amb el repàs de les celebracions de Santa Àgueda del darrer cap de setmana a les localitats del Matarranya.
Seguirem un dia més dedican minuts a la música, la nostra companya de Comarques Nord Alba Segura, ens portar més detalls i curiositats sobre bandes del panorama espanyol i internacional.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top