Vall-de-roures

Les ‘Antenes Informatives’ de la comarca amb ATADI

Vall-de-roures, 11 de febrer de 2019
Antenes ATADI

El passat 25 de gener van realitzar una activitat simulant un programa de ràdio. // JP

El grup de col·laboració del Departament de Joventut planifica i realitza activitats en el centre de Vall-de-roures

El Departament de Joventut de la Comarca del Matarranya i les seues Antenes Informatives realitzen un projecte en col·laboració amb el centre de l’Associació terolenca d’ajuda a la discapacitat (ATADI) a Vall-de-roures. El projecte, al qual es van mostrar disposats després de la proposta del departament, comporta la realització d’una activitat al mes en el centre amb els usuaris d’este. “Va ser un projecte que els va motivar bastant perquè a més estan molt conscienciats amb el tema de la discapacitat”, va assegurar Nuri Gasulla, tècnica del Departament de Joventut de la comarca del Matarraña.

La metodologia emprada s’establix a partir d’activitats pensades per les Antenes Informatives que plantegen a ATADI perquè el centre considere el seu interés i a partir d’aquí, los joves visiten el centre els divendres a la vesprada i treballen amb els usuaris. Al principi, es va realitzar una visita en la qual van conéixer a estos, se’ls va mostrar com es treballa en el centre i la labor social que es fa en este.

El passat 25 de gener van realitzar una activitat simulant un programa de ràdio en el qual participaven interactuant mútuament. Les activitats sempre acaben amb un ball molt especial per als usuaris.

REDACCIÓ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top