Massalió

La depuradora de Massalió a l’espera d’iniciar les obres

Massalió, 11 de febrer de 2019
Depuradora Massalio

L’estació de bombament s’instal·larà en una via que comunica el municipi amb les principals hortes. // PVS

A pesar que es va afirmar que les obres començaran este mes, encara no han començat les expropiacions pertinents

Després de la licitació i adjudicació de les obres de la depuradora de Massalió en 2018, l’Institut Aragones de l’Aigua (IAA) va afirmar que iniciarà les seues obres este mateix mes de febrer. Encara així, des del Consistori encara no han rebut notificació per a començar les expropiacions necessàries.

El projecte es va adjudicar a l’empresa Construcciones y Excavaciones Lecha S.L. amb un import que ascendix a 897.363 euros. A més, es preveu que tinga una durada aproximada de dos anys, pel que serà llarg i complex. La primera fase afectarà la construcció de la depuradora, en la qual s’habilitarà una franja paral·lela al camí sense impedir el pas. L’estació de bombament s’instal·larà en una via que comunica el municipi amb les principals hortes i inhabilitarà el pas a l’espera d’adaptar carrers paral·lels.

De moment, des de l’Ajuntament estan a l’espera que es procedisca a realitzar les expropiacions de terrenys pels quals discorreran les instal·lacions de llum i les canonades, encara que moltes d’elles afecten només a parts del terreny. “Ens van reunir el tècnic encarregat de la supervisió de l’obra i els contractistes i ens van comunicar que hi ha entorn de 40 expropiacions a realitzar”, va explicar Exa Sorolla, alcaldessa de la localitat. “Amb tot el que encara queda per fer, calculem que les obres s’iniciaren en la pròxima primavera o estiu”.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top