Fórnols

Fórnols albergarà la 18a edició de la Marxa Senderista de la Comarca del Matarranya

Fórnols, 8 de febrer de 2019
Pena-roja de Tastavins va albergar la Marxa Senderista a l'any 2017. // NDM

Pena-roja de Tastavins va albergar la Marxa Senderista a l’any 2017. // NDM

L’esdeveniment completarà el cercle de les 18 localitats participants i tindrà lloc el 17 de març

La Comarca del Matarranya organitza una nova edició de la Marxa Senderista per al pròxim 17 de març en el municipi de Fórnols, l’únic que encara no ha sigut ambaixador d’esta.

Malgrat ser una de les localitats més xicotetes de la comarca, Fórnols va comptar amb la participació en l’edició pròpia de La Freixneda. El recorregut va comptar amb una parada en el terme municipal de Fórnols, on es va realitzar un avituallament més copiós per als participants. Així i tot, l’Ajuntament de la localitat va acceptar enguany la proposta del Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya i se li va assignar la seua pròpia edició. “Encara que és un poble xicotet en el qual durant l’any no hi ha molta gent, sempre tenen als que tornen els caps de setmana i estàvem disposats a fer-ho igual que en tots els municipis“, va explicar la tècnica del departament, Salomé Roquer. D’esta manera, aprofitant la festivitat de Sant Blai en la localitat, es va realitzar una reunió per a informar els veïns dels aspectes necessaris per a l’organització de la marxa.

Amb esta 18a edició de la Marxa Senderista es completarà el cercle de localitats del Matarranya que alberguen l’esdeveniment senderista en el qual participen entorn de 700 persones. A partir de la setmana vinent es començarà la difusió de l’activitat i quedarà obert el termini d’inscripcions.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top