Calaceit

Calaceit protagonista de La Paisana de TVE

Calaceit, 7 de febrer de 2019

El programa, a càrrec de la humorista Eva Hache, s’emetrà la pròxima tardor

Fa uns mesos TVE va apostar per donar veu a aquells habitants del món rural que sovint són callats pels discursos cosmopolites. Així, va inaugurar el programa El Paisano, en el qual Pablo Chiapella va recórrer tot el país per a conéixer de primera mà qui viu fora de les metròpolis. En la seua tercera temporada La Paisana serà la presentadora i humorista Eva Hache i es deixarà veure als carrers del Matarranya en un programa dedicat a Calaceit.

El mes de desembre passat es formalitzava el contracte que donaria vida als capítols del programa de TVE i després d’este, l’empresa encarregada va oferir al municipi del Matarranya la seua participació. “A partir del 15 de gener, i després d’un estudi de la localitat, ens va visitar un equip de 14 persones per a fer els primers enregistraments”, va explicar José María Salsench, alcalde de Calaceit. El final del programa en el qual es realitza un monòleg de la humorista, Eva Hache, es va gravar davant la mirada de molts veïns el dimarts 5 de febrer.

En total, s’emetran uns 55 minuts que des del Consistori asseguren poden ser molt útils per a la promoció tant del municipi com de la comarca. Durant el programa es mostraran els racons i carrers més emblemàtics de Calaceit, però també les seues oliveres i els tradicionals bous de foc.

L’emissió es calcula que tinga lloc en la pròxima tardor. “La intervenció de la humorista va ser digna de veure, li trau gràcia a tot amb els seus monòlegs però sense faltar al respecte i amb una elegància que val la pena gaudir”, va afirmar Salsench.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top