Podcast

Matarranya al dia – 04.02.2019

Este primer dilluns de febrer mos ficarem al dia del que passe a diversos municipis del nostre territori.
Com sempre, començarem repassant les principals portades i titulars dels diaris i portals digitals que afecten el territori. Continuarem parlant de les darreres novetats de Vall-de-Roures. Entrevistarem al seu alcalde, Carlos Boné, que mos explicarà què es va coure al darrer Ple de la capital del Matarranya, celebrat fa uns poquets dies.
En esta mateixa línia mos dirigirem fins a Calaceit per també conéixer quins van ser els punts que es van tractar a l’últim Ple. Per a això tindrem a l’altra banda del fil telefònic a Josep Maria Salsench, alcalde d’esta localitat.
Parlarem en Trini Aguar Alcaldessa de Fórnols que mos explicarà com va anar la celebració de Sant Blas i també ens introduirà en la marxa senderista que es fa a esta localitat. Continuarem en les Santes Aguedes, esta festivitat de la dona que ja es va començar a celebrar a alguns municipis del nostre territori este passat cap de setmana. Alba Montserrat ens explicarà com a estat a La Torre i Cristina Cuerda, el de Fondespatla.
També, com sempre, tindreu en antena les seccions habituals dilluns i parlarem de les últimes jornades jugades pel preferent regional. Com tots els dilluns, tindrem a José Vicente Rebullida, entrenador del CD Vall-de-Roures.
Seguirem un dia més dedicant minuts a la música, la nostra companya de Comarques Nord Alba Segura, ens portar més detalls i curiositats sobre bandes del panorama espanyol i internacional.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top