Mont-roig

Mont-roig obrirà el seu nou aparcament alhora que l’N-232

Mont-roig – 4 de febrer de 2019
Tram de l'N-232 al seu pas pel Matarranya // NDM

Tram de l’N-232 al seu pas pel Matarranya // NDM

El nou traçat de l’N-232 al seu pas pel Matarranya no travessarà el poble de Mont-roig. La creació d’un pàrquing ample i prop dels serveis essencials ha sigut el projecte d’empresaris i l’Ajuntament

El nou pàrquing de Mont-roig, que es va desenvolupar arran del condicionament de l’N-232, està en la darrera fase de construcció. En total, l’espai contemplarà 14 places per a autobusos o camions i al voltant de 50 places per a turismes. L’aparcament comptarà també amb un espai per autocaravanes que disposarà dels dispositius de càrrega i descàrrega d’aigües.

Una de les dificultats al voltant de la construcció va ser la ubicació d’una caseta de Telefònica al mig de la parcel·la. “No ens van oferir cap solució, de manera que s’ha quedat enmig encara que funcionalment i estèticament no siga la millor opció”, va sentenciar José Ramón Guarc, alcalde de Mont-roig.

Esta obra, que ha portat a terme el municipi de forma conjunta amb el Ministeri de Foment, estarà disponible en les pròximes setmanes, donada la previsió d’obertura de la carretera N-232 per este mes de febrer.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top