Podcast

Matarranya al dia – 31.01.2019

Com sempre, començarem repassant les principals portades i titulars dels diaris i portals digitals que afecten el territori. I entrant en matèria, entrevistarem a Iris Schdmidth Koopmann, pedagòga que va formar a professors/es i pares/mares al curs de Comunicació No Violenta que s’impartí a l’IES Matarranya. I, com tots els dijous, ens acompanyaran les nostres seccions. La vida en verd ens portarà a conéixer més el nostre entorn. Mentre, De l’aula a la taula ens presentarà les Jornades Gastronòmiques del Matarranya. Per acabar, els sagals/es de l’escola de Valderrobres i del CRA Tastavins ens explicaran les últimes novetats a les aules.
Seguirem un dia més dedicant minuts a la música, la nostra companya de Comarques Nord Alba Segura, ens portar més detalls i curiositats sobre bandes del panorama espanyol i internacional.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top