Calaceit

Arrenca a Calaceit el II Cicle de Cinema Clàssic a la italiana

Calaceit – 4 de febrer de 2019
IMG-20190201-WA0019 (1)

El cartell informatiu del cicle de cinema clàssic // NDM

Els quatre divendres del mes de febrer es projectaran clàssics italians a La Germandat

Després de l’èxit aconseguit en la primera edició del cicle, Calaceit s’embarca un any més en el cinema clàssic. En esta ocasió, el fil conductor de les quatre jornades que acollirà el cicle serà el cinema italiàLa temàtica sorgeix perquè creiem que la cinematografia italiana des dels 40 fins als 60 és molt important a més de semblant a la nostra. És una trajectòria en la que ens assemblem, sobretot, en l’època de postguerra”, va explicar Maria Garau, responsable de l’oficina de turisme de Calaceit.

Quatre jornades de projeccions que tindran lloc els divendres durant tot el mes de febrer. El cicle va començar el passat divendres 1 amb la projecció de L’Escapada de Dino Risi al Teatre de la Germandat de Calaceit. Les properes projeccions seran Divorci a la italiana de Pietro Germi, El lladre de bicicletes de Vittorio De Sica i Rufufú de Mario Monicelli. Les projeccions de les pel·lícules s’iniciaran amb la presentació del conseller de cultura de l’Ajuntament de Calaceit i interessats per la cultura del territori. Un cicle clàssic que, segons Garau, “ens recorda qui som i d’on venim, ens fa reflexionar i aprendre, a més de riure”. 

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top