Esports

El futbol del Massalió se situa a la zona alta de la classificació

Matarranya – 1 de febrer de 2019
Pena-roja i Massalió van jugar un derbi molt intens // PSV

Pena-roja i Massalió van jugar un derbi molt intens // PSV

Calaceit i Pena-roja no aconseguixen remuntar a la taula

El Massalió ha aconseguit mantenir-se estable a la part alta de la taula classificatòria. Tot i la derrota davant l’actual líder, les victòries davant del Calaceit i el Calanda, fan que l’equip estigui en un gran moment de forma i moral. A Terol (3-0), l’Atlètic es va avançar molt aviat i els de Massalió, encara que ho van intentar, no van aconseguir frenar un equip que va demostrar per què està al dalt de la lliga. La setmana següent, en el derbi contra el Calaceit (2-1), els locals van saber jugar les seues cartes i van sumar tres punts gràcies al domini que van tenir en la segona part. Finalment, esta passada setmana, el Massalió va donar la campanada davant el Calanda (1-0) en un partit molt seriós en que els de Massalió van demostrar que estan molt motivats i en un gran moment de forma.
“Vam fer un gran partit. Estem en un bon moment i crec que tant l’equip com l’afició estan molt il·lusionats”, va dir
Moisés Royo, entrenador del Massalió.

Calaceite C.D. i Pena-roja C.F.
El Calaceit busca tornar a trobar el camí del bon joc però no aconseguix sumar victòries. A la jornada 14, la visita del Terol (1-1) va donar esperança als locals que van aconseguir arrencar un punt a un equip de la part alta. I com ja va sent habitual, una mica més haguessen pogut treure d’estar més encertats de cara a porta. La setmana següent va tocar derbi, davant del Massalió (2-1) els de Calaceit no van aconseguir fer el seu joc i tot i lluitar fins al final, es van anar a casa amb les mans buides. Finalment, en l’última jornada de lliga jugada, l’equip del Matarranya va començar bé davant del Sástago (3-1), però la falta de concentració en alguns moments i la poca efectivitat van fer que es tornassen a escapar els tres punts. “No estem aconseguint els resultats esperats i tenim la moral una mica baixa, però hem d’animar-nos i anar a totes en cada partit”, va dir Pere Esteve, jugador de Calaceit.

Mentres que el Pena-roja, volta al final de la taula. El fútbol d’este equip no aconseguix aixecar cap i en les tres últimes jornades de lliga, de les que una ha descansat, no ha sumat ni un sol punt. De cara al Calanda, els de Pena-roja de Tastavins ho van passar malament, ja que durant la primera part ja van encaixar 4 gols. Amb només un canvi en la banqueta, els de Pena-roja poc van poder fer a la segona part i els locals van augmentar el seu avantatge per acabar el partit amb un contundent 6 a 0. Després de la setmana de descans, va arribar el viatge a Terol. Un partit en el qual els locals van dominar des del minut 1 i que també va acabar amb un voluminós 6-0. “La veritat és que de la manera que estem entrenant i els pocs jugadors que es comprometen a venir als partits és molt difícil treure alguna cosa positiva”, va dir Carlos Vives, entrenador del Pena-roja, que ha afegit que “ara a descansar una setmana i a veure si el derbi contra el Massalió augmenta una mica la motivació de la plantilla”.

Redacció 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top