Valljunquera

Una pàgina web i una subvenció de DGA per Valljunquera

Valljunquera – 31 de gener de 2019
Esta és la cara digital que presente el nou portal web del Consistori de Valljunquera // NDM

Esta és la cara digital que presente el nou portal web del Consistori de Valljunquera // NDM

El Mas del Llaurador tindrà un rentat de cara amb l’impuls del Govern d’Aragó

Valljunquera durà a terme diverses inversions importants que impliquen al municipi, però també al seu terme municipal. Un dels seus edificis més emblemàtics és l’església parroquial de San Juan Degollado, al Mas del Llaurador. Després de la despoblació del municipi durant el període de la Guerra Civil, alguns dels seus habitants es van traslladar a la localitat veïna de Valljunquera, de manera que des d’este municipi encara es realitza una jornada de reconeixement i convivència.

Així doncs, des del Consistori de la localitat es van sol·licitar ajudes a la DGA per a la reforma d’este edifici. Finalment, en 2018 es va confirmar la rehabilitació d’esta església que contemplarà un projecte de més de 100.000 € que pretén reforçar l’estructura de l’edifici. “Es pretén que durant esta primavera que es comencen i acaben les obres perquè a finals d’agost puguem celebrar la festivitat amb total normalitat però gaudint d’esta nova estructura”, va explicar Susanna Traver, alcaldessa de Valljunquera.

Una altra de les iniciatives que recull l’Ajuntament és la creació d’una pàgina web en què tant els veïns com els visitants puguen rebre la informació i documentació relativa al municipi. Davant l’opció de poder crear una pàgina web institucional amb documentació oficial, des del Consistori es van decantar per l’opció d’una nova pàgina web d’un caràcter merament turístic. Així doncs, es busca donar poder al municipi però també als serveis i negocis de la localitat. A través de la pàgina web es compartix informació dels caps de setmana amb activitats, negocis i serveis de tota mena de temàtiques.

La difusió, per part de l’Ajuntament de Valljunquera, es realitza a través de diversos perfils a les diferents xarxes socials mitjançant els quals pretenen començar esta promoció de la localitat. “Volem donar visibilitat dels veïns i dels serveis de Valljunquera per augmentar la contractació dels nostres serveis”, va afirmar Traver. De moment, la bona resposta del públic està assegurada.

Paula Viver 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top