Beseit

Les millores al Parrisal, principal inversió de l’Ajuntament de Beseit

Beseit – 1 de febrer de 2019
20170327 Beseit VisitesParrissal

Últim pàrquing per començar el recorregut del Parrisal a Beseit // NDM

Els pressupostos del consistori per al 2019 també contemplen millores en alguns carrers, a les zones de banys i en la piscina natural

L’Ajuntament de Beseit no deixa d’apostar per invertir en millores per al poble, tal com queda reflectit en els pressupostos del 2019 que estan a punt d’aprovar. Actualment en esta localitat estan avançant les obres de millora del paviment d’alguns carrers. Alhora, el consistori ha aprofitat l’aixecament del sòl per millorar la xarxa de distribució pública d’aigua, substituint les antigues canonades per unes més modernes de poliuretà. D’altra banda, estes últimes setmanes també estan concloent els arranjaments a la façana del consultori mèdic.

Pel que fa a les obres del Parrisal, es pot afirmar que ja s’han donat per finalitzats els treballs de la primera fase i que este mes de febrer van iniciar-se els corresponents a la segona fase. Estos consistixen a seguir les tasques de millora en el condicionament de la passarel·la i l’accés fins a la badina negra. L’objectiu principal és arreglar i millorar les passarel·les, concebent una via més còmoda per a tota classe de públics i evitant els accidents que darrerament se succeïen amb freqüència.

Un dels punts més importants d’esta rehabilitació és el de la millora del recorregut perquè este siga més respectuós amb l’ecosistema del riu. En este sentit, s’ha modificat el circuit, eliminat les passarel·les que circulaven per sobre de l’afluent. Això permet tenir cura de l’entorn i l’hàbitat aquàtic.

Esta segona fase, valorada en 59.000 €, s’iniciarà imminentment i preveu estar finalitzada per Setmana Santa, coincidint amb l’inici de la temporada de major afluència turística. L’empresa encarregada dels treballs seguirà sent la mateixa que ja ha executat la primera fase: Alternatives Verticals Via Lliure, SL. La tercera fase, de moment, no té fixada una data en el calendari, ja que s’han d’estudiar les diferents línies de finançament perquè requerix una partida econòmica important.

Quant a la resta d’inversions per a este 2019, l’alcalde ho té clar: “Beseit és un poble amb dèficit de serveis però en els pressupostos, tot i que són ajustats, s’intenta planificar algunes millores en la localitat”. Així, s’invertirà 17.000 € a seguir amb la rehabilitació d’alguns carrers. Alhora, s’ha anunciat l’establiment de banys públics a les principals zones de banys i en la piscina natural.

Juan Enrique Celma, alcalde de Beseit, encara que no té decidit si es presentarà com a candidat del PP a la pròxima legislatura, té clar que “s’ha de treballar fins a l’últim dia. Després, l’equip de govern elegit tindrá un camí que seguir”.

Sabina Colomé 
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top