Calaceit

Empat entre el Pena-Roja i el Calaceit, i el Massalió aconsegueix sumar

Massalió i Pena-roja, 11 de gener de 2019
Jugada entre el Penya-Roja i el Calaceit //P. Vives

Jugada entre el Pena-Roja i el Calaceit //P. Vives

El Massalió va començar l’any de la millor manera possible: amb una victòria a casa contra el Torrecilla per 2 gols a 0 que li va permetre mantenir-se a la part alta de la taula. Tot i que el resultat fou ampli, el partit no va ser tan còmode com es pot pensar.

La trobada començà amb poc futbol. Cap dels dos equips dominava el joc fins que, fruit d’un penal, José Manuel va avançar al Massalió. A partir d’aquest moment, els locals van començar a tocar la pilota i es van fer amb el control del partit. Després del descans, el guió va seguir igual: amb un Massalió dominant però un Torrecilla que defensava molt bé. De fet, el gol de la tranquil·litat no va arribar fins al minut 62 quan Yassine va sentenciar la trobada. «No ha estat tan fàcil com mostra el marcador perquè el Torrecilla s’ha defensat molt bé. Ha costat més de l’esperat però al final hem aconseguit els tres punts», va dir Moisés Royo, entrenador del Massalió.

Pel que fa al partit del Pena-roja contra el Calaceit, tot i ser un joc dominat per l’equip calaceità, el resultat final va ser d’empat a zero. El derbi va començar amb ambdós bàndols mesurant-se les forces per a que, a partir del primer quart d’hora, passés a dominar el joc el Calaceit. Tot i això, el Penya-Roja va lluitar la defensa de forma rotunda.

Pere Esteve, jugador del Calaceit, afirmava «Hem jugat bé, hem tingut ocasions però, tal i com ens està passant últimament, ha estat difícil materialitzar-ho.» Cal destacar també que l’equip ha començat l’any amb un nou entrenador, Alberto Viver de Massalió que, en les paraules d’Esteve «creiem que s’adapta molt bé a la nostra manera de veure el futbol».

Per la seva part, Carlos Vives, entrenador del Pena-roja, es mostrava rotund: «No és un mal resultat però, sincerament, hem tornat a ser molt pocs a la convocatòria i als entrenaments. Això no ho podem permetre perquè s’han de mantenir els ànims ja que queda molta lliga».

MARC MARTÍ
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top