Vall-de-roures

El Vall-de-Roures aconseguix la seva primera victòria

Vall-de-roures – 11 de gener de 2019
Jugadors del Valderrobres CD durant el partit disputat contra el Bujaraloz CD // A.Roda

Jugadors del Valderrobres CD durant el partit disputat contra el Bujaraloz CD // A.Roda

El Vall-de-Roures iniciava el 2019 amb un partit important contra un rival directe, el Mores, i al local només el separava un punt. Tot i que finalment es van endur la victòria (2-1), el partit no va ser tan senzill com pareixia d’entrada.

La trobada es va iniciar en una sorpresa per als locals, amb diversos fitxatges del Mores, fet que va imposar un joc bastant dividit durant els primers 45 minuts i amb escasses ocasions de marcatge.

Una falta va atorgar al Vall-de-Roures el primer punt i l’avantatja, encara que va durar pocs minuts al marcador. Tot i així, els visitants van pagar l’esforç físic de la segona part i Barberán va anotar el definitiu 2-1 a partir d’una contra.

Aquesta victòria fa ascendir al Vall-de-Roures fins a la 16à posició, que encadena ja tres jornades sense perdre. El pròxim diumenge es desplaçaran a Cariñena per a enfrontar-se al cinquè classificat.

Paula Viver
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top