Podcast

Matarranya al dia – 8.01.2019

En este 8 de gener parlem amb la Tere Adell, gerent de la Mancomunitat del Sénia, a raó del reconeixement que han rebut els olivers mil·lenaris d’este territori com Patrimoni Agrícola Mundial per la FAO.
Canviant radicalment de temàtica coneixerem la perspectiva de la Comarca sobre l’actuació de la segona campanya de llimpiesa i recuperació dels túmuls ibers de Torre del Compte. Ho farem en l’Ana Casasús, tècnica de patrimoni comarcal.

Tindrem la secció musical per la nostra companya de Comarques Nord, Alba Segura, que ens contarà detalls curiosos sobre cançons i bandes actuals.

I arranquem l’any, reprenen les seccions habituals, avui començament de setmana farem un repàs sobre les jornades de futbol dels equips del Matarranya. Parlarem amb Pere Esteve, jugador de l’equip del Calaceite CD, José Vicente Rebullida, entrenador del CD Valderrobres, Carlos Vives, entrenador de l’equip del CF Pena-roja i Moisès Royo, entrenador del Mazaleón CF.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top