Esports

Naix el club d’esportistes de muntanya Matarraña Team

Matarranya, 7 de gener de 2019
Els integrants del club participen de manera activa a les activitats esportives // PVS

Els integrants del club participen de manera activa a les activitats esportives // PVS

Els esportistes del Matarranya creen un club de muntanya que els dono suport i visibilitat a carreres nacionals

La passió per l’esport de muntanya unix als components del Matarraña Team, una iniciativa que va començar el passat 5 de gener i que pretén consolidar un club esportiu federat a la comarca. Els atletes matarranyencs acudixen cada vegada a més cites amb l’esport comptant també amb diverses medalles a escala nacional i europea, pel que la idea de crear un club que els aporte suport alhora que difusió va nàixer d’ells mateixos.

“El club pretén donar suport a atletes, duatletes i ciclistes que practiquen esport de muntanya. És molt important veure que des de casa t’estan ajudant quan et prepares per a una competició”, va explicar David Vives, un dels impulsors del club junt amb Carlos Jávega y Ángel Antolín. A més, els integrants són apassionats del territori i de tot el que el Matarranya pot aportar a esta disciplina esportiva “és una zona idònia amb molt de desnivell i moltes rutes per a gaudir”. D’esta manera, a més d’acudir a carreres de manera conjunta i portar avant el club, els promotors pretenen difondre informació dels mateixos esportistes del Matarranya per a donar-los a conéixer i de les rutes del territori a través de xarxes socials.

Al primer esdeveniment del club van acudir un total de 20 afeccionats a l’esport en una ruta de 14 quilòmetres i quasi 700 metres de desnivell. Els objectius a llarg termini seran la federació del club i la creació de diversos grups d’entrenament en funció del nivell dels esportistes.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top