Pena-roja de Tastavins

La banda Peñarbés com una ‘big band’ molt especial a Pena-roja

Pena-roja de Tastavins, 4 de gener de 2019
Es van presentar 6 nous integrants i una banderera // JP

Es van presentar 6 nous integrants i una banderera // JP

La banda Peñarbés va portar el passat 29 de desembre a Pena-roja de Tastavins innovació i ritmes nous al concert nadalenc

‘Música d’ahir, de hui i de sempre’ és el títol que va portar el concert nadalenc de la banda Peñarbés encara que asseguren no interpretar nadales ni polques, de fet l’actuació se centra en una mica més divertit i diferent i fins i tot alberga un karaoke. En esta ocasió, es van convertir en una ‘big band’ des de la qual van interpretar ritmes del Carib, rock i musica disco.

La música discotequera dels anys 70 i un popurri propi de cançons comercials nadalenques, entre altres, es van dedicar a la població més major de la localitat. A més, va destacar la presentació i incorporació de 6 nous integrants de l’Escola de Música de Pena-roja de Tastavins i una nova banderera. Noves incorporacions que aconseguixen mantenir la música viva al Matarranya: un clarinet, dos flautes, un trombó, un bombardí i una trompeta. “Pena-roja és un poble molt cultural, la banda era una de les agrupacions amb més solera del municipi i ara estem en una pitjor època, encara que continuem contents per seguir avant”, va declarar Ana Reyes Palos, directora de la banda musical.

PAULA VIVER
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top