Valljunquera

Valljunquera finalitze les obres del carrer Constitució i una altra fase d’instal·lació de comptadors

Valljunquera, 3 de gener de 2019
carrer Constitució Valljunquera

El carrer Constitució de Valljunquera estrena nova imatge després d’una actuació de renovació de desguassos i asfaltat // JP

El carrer Constitució de Valljunquera estrena nova cara després de l’actuació d’arranjament i renovació del sistema d’aigües

Una obra assumida pel Consistori de la localitat i la que ha ocupat la major part de les inversions d’este 2018, segons relata el mateix. Les fugides de l’aigua i la comptabilització d’este recurs ha sigut el principal problema que ha hagut de fer front l’equip municipal des de la seua arribada. Susana Traver, alcaldessa de la localitat, va explicar per a este mitjà que “des de l’Ajuntament estem contents perquè referent als problemes que vam tindre amb l’aigua, hem dedicat quasi totes les inversions a solucionar-los. Enguany hem pogut alçar un carrer, renovar la via de la Constitució i que no solament implica el seu asfaltat sinó que a més, el seu arranjament evitarà possibles fugides”.

Continuant amb la gestió de la xarxa d’aigües d’este municipi, s’està tancant la segona fase de la instal·lació dels comptadors d’aigua elèctrics. “Enguany estem acabant d’executar la segona fase, ja que vam tindre este problema amb l’aigua. Valorem des del Consistori que seria una solució la instal·lació d’estos comptadors a tots els veïns. D’esta manera podem detectar fugides i suposa també facilitar el treball de l’agutzil i en general, de l’Ajuntament”, va comentar Traver.

20.000 euros és la partida que s’ha destinat per a esta segona fase. Un cost assumit per l’Ajuntament íntegrament amb fons propis. Un projecte que el grup municipal espera finalitzar amb la tercera i última fase de la instal·lació de comptadors per a l’any vinent.

ANNABEL RODA
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

To Top